Breng je idee tot leven

Je hebt een nieuw idee. Je weet het zeker: jouw ontwerp heeft potentie. Alleen... hoe zet je de stap van het idee in je hoofd naar een tastbaar object? Naar een prototype of model dat recht doet aan je concept?

Voor een vruchtbare samenwerken met opdrachtgevers en subsidieverstrekkers is een tastbaar model cruciaal. Maar hoe kom je van een digitaal of papieren ontwerp naar een driedimensionaal object?

Veel ontwerpers en vormgevers kampen met dit probleem. Tijdens je opleiding heb je de beschikking over een werkplaats met alles erop en eraan. Daarna moet je het zelf maar uitzoeken. Het huren van een werkruimte is duur. En het uitbesteden van de productie van een model is zo mogelijk nog duurder. Bovendien wordt er dan vaak net niet die aandacht besteed die nodig is.

Voor alle creatieve ontwerpers die zich hierin herkennen is er nu 'Jouw Idee 3D'. Een nieuw bedrijf dat alles in huis heeft om samen met jou je idee driedimensionaal tot leven te brengen. 'Jouw Idee 3D' beschikt over een werkplaats met de benodigde apparatuur voor alle materialen en constructies. Houtmachines, staalbewerkingsmachines, lasapparaten en talloze gereedschappen voor precisiewerk staan je ten dienste.

Maar dat is niet alles. Jouw Idee 3D biedt je desgewenst ook deskundig advies en praktische hulp. Tientallen jaren ervaring in ontwerpen en eigenhandig realiseren van uiteenlopende design-objecten staan daarvoor garant.

Iedere ontwerpen - ervaren of niet - vindt bij 'Jouw Idee 3D' precies wat hij zoekt. Alle hulpmiddelen en gereedschappen, en als dat nodig is praktisch advies en concrete hulp bij het realiseren van modellen en producenten. 'Jouw Idee 3D' is er overigens ook voor reparatiewerk aan objecten.

De tarieven van ons zijn bijzonder scherp. Door het maatwerk dat geleverd wordt, betaal je nooit meer dan strikt nodig is.

Bel, mail of kom eens praten. Jij en jouw idee zijn van harte welkom!