Zelf bouwen tijdens workshops

Werkplaats 2PK organiseert workshops op maat. Wij gaan uit van de vraag: wat past bij uw bedrijf en bij uw medewerkers? In onze ruime werkplaats is vrijwel alles aanwezig en alles mogelijk. Professioneel gereedschap en goede begeleding bij het gebruik hiervan zijn vanzelfsprekend beschikbaar. We horen graag wat uw wensen en ideeën zijn en bedenken voor u een passende workshop. In onze ruime en goed uitgeruste werkplaats organiseren wij tal van workshops die speciaal aansluiten bij uw bedrijf en de wensen van u en uw medewerkers. Geen plan is te gek, geen idee onmogelijk.

Tijdens onze workshops krijgen uw medewerkers de kans om elkaar op een andere manier te leren kennen en gezamenlijk flink de handen uit de mouwen te steken. Met tastbaar resultaat en natuurlijk vooral met veel plezier. Een concrete vorm van teambuilding in de praktijk!

Heeft u liever een pasklare workshop? U kunt natuurlijk ook een keus maken uit een van de onderstaande workshops:

 

Tafel bouwen

Lunchen of vergaderen aan een tafel die door uw medewerkers zelf gemaakt is? In onze werkplaats gaan wij samen met uw medewerkers een dag concreet aan de slag. We maken een tafel die actief een rol gaat spelen in uw bedrijf. Bijvoorbeeld een lunchtafel, een vergadertafel of een werktafel voor gezamenlijke projecten. Het eindresultaat is een tastbare herinnering die zal motiveren om de goede werksfeer samen vast te blijven houden.

Knikkerbaan

Twee teams strijden naar wie de meest ingenieuze knikkerbaan kan bouwen. Spelenderwijs kijken we samen hoe je een knikker zo lang mogelijk kan laten rollen en wat er allemaal komt kijken bij een het bouwen van een stabiele constructie.

Zeepkistenrace

Ouderwets vertier met onze workshop zeepkisten bouwen! Welk team bouwt de snelste kar? En welk team de mooiste? Een dynamische workshop waarin we met restmateriaal de meest fantastische creaties bouwen.

Uitvinder voor één dag

Wie wilde er vroeger geen uitvinder worden? In deze workshop doen we wonderlijke uitvindingen. Wat dacht u van een dansende tafel of een machine die uw veters voor u strikt? De door u bedachte uitvinding hoeft niet eens echt te werken want met een flinke dosis fantasie en een vleugje theater komen de gekste dingen tot leven.

Boottocht!

Vanaf het najaar 2012 vaart onze eigen Werkplaats 2PK-boot over de Utrechtse Vecht. Ontspannen over het water varend worden er spannende en ontroerende verhalen verteld. Eventueel te combineren met een workshop vertellen.