Het bedrijf

PEP vormgeving staat voor ‘Paul Elich Productvormgeving’. In 1991 ben ik afgestudeerd in 3D-Design aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht. In 1989 heb ik PEP vormgeving opgericht. Veelal in opdracht, ontwerp en maak ik de meest uiteenlopende producten voor binnen en buiten. Van Hekwerken tot lampen, van fonteinen tot balies, tafels en monumentale trappen of interieur inrichting. Mijn basismaterialen zijn staal en hout.

Al meer dan 25 jaar heb ik een eigen atelier en werkplaats in Utrecht en reis ik, samen met zijn hond Diesel, door heel Nederland voor het uitvoeren van opdrachten als bijvoorbeeld het maken van meubels op maat. Naast dat ik zelf ontwerp en dingen maak heb ik ruime ervaring en vooral plezier in het begeleiden van aankomend productvormgevers en meubelmakers. Ook verzorg ik, samen met een collega, workshops als zeepkisten of knikkerbanen bouwen voor geïnteresseerde.

Neem hier een kijkje in ‘mijn werk’ en laat u inspireren. Of kijk verder op de website en ontdek meer over de gepersonaliseerde koffiezetapparaten die ik ontwikkel en maak of de boot die ik heb gemaakt en nu verhuur.